Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)73 – 782 01 20

Verberg menu  

Activate Ventures

Ondersteuning van onderneming en ondernemer


Activate investments ondersteunt ondernemers en weet wat nodig is om een bedrijf te laten groeien. Kapitaal is belangrijk, maar nog belangrijker is het goed inzetten ervan. Om daarna als bedrijf gefaseerd en kwalitatief te kunnen groeien. Voor startende ondernemers zijn er veel uitdagingen. De focus ligt vaak op groei. Logisch, maar daarbij is het bepalen van de juiste strategie en deze bewaken onmisbaar.

Activate Ventures heeft ruim 20 jaar ervaring in het opzetten, overnemen en schaalbaar maken van ondernemingen. Daarbij speelt coaching, samen sparren en het geven van reflectie een belangrijk rol. Maar ook de marketing en positionering van het bedrijf, het creëren van een passend verdienmodel, het werven van medewerkers en het bouwen van een krachtige community zijn daarbij uitgangspunt. Elke situatie is natuurlijk anders. Toch zijn er in ieder proces herkenbare valkuilen maar zeker ook kansen. Vanuit passie, betrokkenheid en kennis denkt Activate mee en ondersteunt ondernemers. Met inzet van het eigen netwerk, periodiek en 24/7 als de situatie daar om vraagt.

‘Benut je werkkapitaal goed en maak ruimte voor groei.  Kies voor een gefaseerde aanpak’