Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)73 – 782 01 20

Verberg menu  

Activate

Toekomstbestendig en stabiel groeien

Om succesvol te worden en te blijven, moeten bedrijven zich blijven aanpassen. Alleen zo kunnen ze inspelen op een markt die continu verandert. Concurrentie kan door globalisering uit onverwachtse hoek komen. Geopolitieke spanningen kunnen invloed uitoefenen. En ook economische en technologische ontwikkelingen kunnen het speelveld veranderen. Daarnaast zijn er allerlei variabelen binnen en buiten het bedrijf die invloed hebben op de levensvatbaarheid van een onderneming.

Activate helpt ondernemers met een antwoord op de vraag: hoe creëer ik voor mijn bedrijf toekomstbestendige en stabiele groei? Eigenaar Jorg Zwaans is ondernemer en weet wat nodig is om een bedrijf te laten ontwikkelen. Hij richt zich vooral op Brabantse bedrijven die al langer dan drie jaar bestaan, een positief resultaat boeken en meer dan vijf mensen in dienst hebben. Uiteraard moet er een match zijn en is wederzijds vertrouwen een voorwaarde om samen aan de slag te gaan.

Afgestemd op de behoefte bij bedrijven heeft Activate Investments drie labels: Ventures, Real Estate en Capital.

‘Activate handelt als ondernemer, participeert uit ambitie,  coacht waar nodig en gaat als het loopt’

 

 

 

Kapitaal is belangrijk, maar nog belangrijker is het goed inzetten ervan. Activate investments weet wat nodig is om een bedrijf te laten groeien.

Een representatief bedrijfs-pand is een uiting van succes, en is onmisbaar voor groei

Om te groeien is geld nodig. Active Capital biedt extra vermogen én helpt met de juiste inzet ervan.