Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)73 – 782 01 20

Verberg menu  

Activate Capital

Helpt met groeikapitaal

Om te groeien is geld nodig. Voor veel startende ondernemingen vormt kapitaalbehoefte een obstakel. Door hoge rente en/ of aflossingseisen zijn traditionele geldbronnen vaak onbetaalbaar. En als er al een bron gevonden wordt, is dat pas de het begin. Naast extra kapitaal is ook financieel advies essentieel. Ondernemers richten zich op ondernemen en vaak minder op ‘financieel managen’. Active Capital biedt extra vermogen én helpt met de juiste inzet ervan. Wat is nodig,  wat is op langere termijn het meest kansrijk en hoe reageer je in de tussentijd.

Active Capital kan flexibele leningen bieden, met een scherpe rente en maatwerk waar het aflossingen betreft. Direct beschikbaar zonder bureaucratische processen. Waardevol bij kansen om versneld richting gestelde doelen te komen. Bijvoorbeeld in geval van bedrijfs- of boedelovername, of de aankoop van een pand. Activate Capital kijkt altijd vanuit het perspectief de onderneming weer een stap verder te brengen.

‘Financiële flexibiliteit geeft bedrijven slagkracht en versneld innovatievermogen’